Скъпи,
не паса трева
стрижа си
сама косата
не
не съм коза
въпреки ината
в ничии мечти
себе си не влагам
в съдържанието
формата дотяга
не,
не е за нас
щастието на орлите
с него
ще си изкълвем
двама с теб
очите
свила съм
като в гнездо
болката
след твоето “обичам те”
…
искам да остана нечия
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados