Нощ се спуска, плаче градът
и само вали дъждът.
О, мила, за тебе аз
и Рила бих преместил от раз.
Но не знам ще те видя ли дори,
ще видя ли пак зори.
Или ти, слънце, за мен залезе
и само в спомените ми влезе.
© Георги Todos los derechos reservados