29.08.2015 г., 19:19 ч.  

Слънце 2 

  Поезия » Любовна
331 0 0

Нощ се спуска, плаче градът

и само вали дъждът.

О, мила, за тебе аз

и Рила бих преместил от раз.

 

Но не знам ще те видя ли дори,

ще видя ли пак зори.

Или ти, слънце, за мен залезе

и само в спомените ми влезе.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??