Ти може да ме привличаш,
но аз него обичам.
Може да ме наричаш
свое момиче-кокиче,
след мене да тичаш,
да ми се вричаш
с глас носталгичен
и романтичен,
но аз него обичам.
Може да ме увличаш
с чар магнетичен,
да ми предричаш
битки епични,
нощи лирични
дни прозаични,
но аз го обичам.
Може да си различен –
яростен, меланхоличен,
цял свят идиличен
на мен да обричаш,
в порив отчаян
да коленичиш,
с ярки звезди от небето
да ме обкичваш,
но...той ме обича!
21.12. 2000 – 29.09.2018
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados