25 ago 2013, 14:17

Сол 

  Poesía » De amor
458 0 4

Подостряш, сякаш молив,
да тупти,
докато пише своите въздишки.
Издялкваш с тъпото
и ме боли,
и ми оставяш пожълтели нишки
по съдовете
от
холестерол.
Опримчваш ме във перикарда.
Усещам - нощно време
сипваш сол
и продължаваш
да ме дялкаш
с брадва.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??