21 ago 2007, 2:22

Спи спокойно, обич моя 

  Poesía
2258 0 5

Спи спокойно, обич моя


Не се събуждай, мила моя,
не се събуждай - вече си отивам!
Щом усетя, че заспивам,
ще те прегърна...
Вече си отивам.


Сънувай пролет, мъко моя,
сънувай пролет - като зимата отлитам.
Да те стопля ще опитам,
но няма да успея.
Като зима съм. Отлитам.


Спи спокойно, обич моя,
спи спокойно - аз ще си отида...
Да ме забравяш, щом те видя,
ще те целуна
и ще си отида.

© Владимир Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??