21.08.2007 г., 2:22 ч.

Спи спокойно, обич моя 

  Поезия
2260 0 5

Спи спокойно, обич моя


Не се събуждай, мила моя,
не се събуждай - вече си отивам!
Щом усетя, че заспивам,
ще те прегърна...
Вече си отивам.


Сънувай пролет, мъко моя,
сънувай пролет - като зимата отлитам.
Да те стопля ще опитам,
но няма да успея.
Като зима съм. Отлитам.


Спи спокойно, обич моя,
спи спокойно - аз ще си отида...
Да ме забравяш, щом те видя,
ще те целуна
и ще си отида.

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??