19 mar 2011, 17:36

Споделяне 

  Poesía » De amor
538 0 3

Споделяне

 

Аз разголих душата си пред теб,

чуй моя искрен зов,

последвай желанието ми за любов,

върни се при мен,

за да споделиш моя ден!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??