19.03.2011 г., 17:36 ч.

Споделяне 

  Поезия » Любовна
536 0 3

Споделяне

 

Аз разголих душата си пред теб,

чуй моя искрен зов,

последвай желанието ми за любов,

върни се при мен,

за да споделиш моя ден!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??