Дали е сън
това че те познавам!
Или просто е игра.
Не знам!
Но истински оставам!?
Верен... Аз на любовта.
Помня времето когато...
За първи път
усетих любовта.
За мене бе
вълшебен празник...
За мене бе
омайна топлина!
Звездите светеха
красиво.
Цветята бяха
с аромат!
А слънцето...!
Така щастливо...
Галеше ни в онзи
свят.
Сега в косите
даже болка има.
В сърцето ти
байпасите тежат.
Какво се случи,
че порасна!?
И как изпусна
любовта?
Сега седиш,
и пишеш с химикала...!
А той напомня ти деня!
Когато ти бе
до ушите влюбен!
И как... Защо?
Изгуби любовта!
© Ангел Todos los derechos reservados