4 may 2014, 21:46

Спомен 

  Poesía » De amor
514 0 2

Днес се завърна при мен спомен за стара любов...

- нетърсен и нечакан...

Като бумеранг удари душата ми,

като нож се заби във сърцето ми... 

 

Не помня лицето,

но помня ръцете му -

приласкаващи и топли...

Не помня името,

но помня очите му -

кадифени и обичащи ме...

 

Моя невинна любов,

толкова далечна,

толкова химерна,

остани си някъде там -

там, където съм още почти дете,

там, където в очите ми има цели вселени -

неоткрити и чакащи своя Колумб...

 

© Анета Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??