14 mar 2009, 17:07

Спри 

  Poesía » De amor
724 1 1

           Спри

 

За миг поне поспри,

къде отиваш ти,

за нея си спомни,

обичаш я, нали?

 

Назад се обърни,

пред тебе тя стои,

със дългите коси

и сините очи.

 

Ако споменът боли,

душата ти гори,

за нея помисли,

при нея се върни.

© Пепа Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??