14.03.2009 г., 17:07 ч.

Спри 

  Поезия » Любовна
728 1 1

           Спри

 

За миг поне поспри,

къде отиваш ти,

за нея си спомни,

обичаш я, нали?

 

Назад се обърни,

пред тебе тя стои,

със дългите коси

и сините очи.

 

Ако споменът боли,

душата ти гори,

за нея помисли,

при нея се върни.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??