Спри...
Една усмивка
търси твоята усмивка,
спри...
една любов търси неистово
твоята любов...
Спри...
защо не ги допуснеш,
спри...
защо бягаш от тях...
Спри...
Бягството
провали теб,
бягството
провали и пътя...
Просто спри...
© Мария Todos los derechos reservados