29.03.2012 г., 19:54 ч.

Спри 

  Поезия » Любовна
405 0 0

Спри...

Една усмивка

търси твоята усмивка,

спри...

една любов търси неистово

твоята любов...

Спри...

защо не ги допуснеш,

спри...

защо бягаш от тях...

Спри...

Бягството

провали теб,

бягството

провали и пътя...

Просто спри...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??