И ще дойде буря
без светлината в душата ти.
И ще завалят капки дъжд
от парчетата мъка у мен.
И светът ни ще стане сиво-жлъчен,
щом изпуснеш ръцете ми -
тези ръце, които само съзнанието ти знае.
И пред пещерата светлина
от препускащи мълнии
ще блести и говори без думи.
И в прозореца ти
ще стои будното мое съзнание -
отражение на твоите мисли.
Спящи сме с тебе -
толкова луди и търсещи.
Спящи сме в тоя свят от безумие.
A съня ни спохождат сенки от минали дни -
луди коне като нас.
Ако ти си отидеш от мен,
би ли запитал какво ще правя без тебе?
© Криста Todos los derechos reservados