Спят ли безсънните нощи!?
И дали сънуват цветни безсмислици.
Горчат ли им самотата
и плачът на децата.
Сиротни души, търсят ли близост!
Или животът е една лудост, тъга...
Жилата златна носи ли радост,
или просто куршум на халос.
Спят ли мечтите и защо?
Корумпираните носят ли добро...
Време мъгливо, есен, листопад.
Народът се моли да оцелее пак.
© Ангел Todos los derechos reservados