18 ago 2024, 23:57

Среднощен дъжд 

  Poesía » Filosófica, Otra
118 2 4

Среднощен дъжд окъпа тишината

и приласка душата неспокойна.

Поисках от Вселената да прати

щастие и здраве в дози тройни.

 

Но не за мене само, а за всеки

повярвал, че животът има смисъл

и ден след ден, макар да не е леко

живее, както той го е орисал.

 

Среднощен дъжд като небесна манна

изсипа на земята свойта щедрост.

Припомних си, че още ми е рано

да се предавам. И ми стана ведро!

 

18.08.24

Нина Сариева

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??