Ти беше тук.
Аз – там.
Протегната душа.
Прошепване.
Усещане.
Усмихна се.
Усмихнах се.
Проронена сълза.
Събудих се.
Бях тук.
Ти – там.
Разтърсена душа.
И беше хубаво.
Очакваш ме.
Очаквам те.
Спомен?
Или просто миг от вечността.
© Климентин Чернев Todos los derechos reservados