Стената на влюбените
Приказлива стена
с водопади от думи
залива
моя взор
и стопля безкрайно душата ми...
Приказлива стена
с приказлива снага
се извива
като приказка -
цяла в любовна позлата...
Приказлива стена
ме пленява със думи
на хора -
непознати,
но записани – там, на снагата й...
Приказлива стена...
Днес със техните думи говори...
И любовно,
и нежно
е скътала там имената им...
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados