4.08.2009 г., 15:55 ч.

Стената на влюбените 

  Поезия
475 0 4

Стената на влюбените

Приказлива стена

с водопади от думи

залива

моя взор

и стопля безкрайно душата ми...

Приказлива стена

с приказлива снага

се извива

като приказка -

цяла в любовна позлата...

Приказлива стена

ме пленява със думи

на хора -

непознати,

но записани – там, на снагата й...

Приказлива стена...

Днес със техните думи говори...

И любовно,

и нежно

е скътала там имената им...

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??