25 feb 2015, 0:03

Страх 

  Poesía » De amor
401 0 0

Уплашена съм, разбери...

уплашена от всичко, що се случва.

Недоверието в мен крещи:
"Недей! Пести последните си чувства!"

Но сърцето ми така е зажадняло,

за внимание и нежност тиха,

а ти ги даваш още отначало

и караш всичко в мене да полита.

 

Забравям за страдания от миналото,

забравям и за бъдещи евентуално.

Отпускам се пред неразкритото,

ще се оставя, дори да е фатално! 

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??