Защо С мустак?... А БЕЗ мерак?!!
Така животът те боде,
че ето не усещаш как
модерното е демоде.
До вчера носих „на пепит“
пола или „солей“ плисе,
а днеска панталонът – впит
и нищо да не се тресе!
Но как без болка и без страх
да се "направя" трети вид?!
Не питам Господ, ни Аллах,
до гроба ще ми е навит:
ще жертвам марка стар коняк
и лява плешка на прасе!
(какво да правя с тоз тумбак
като не иска да пасе?!)
Бил аватарът ми космат,
но скоро той ще разбере,
че съм жена, а не пират,
когато от любов умре!
След девет нощи на гуляй
с мезето сухо на кирпич,
ще каже: „Мисля си, че май
и аватарът ти е пич!“
Дори и дяволът е в шах
как ще залепне като мед!
Мустакът носи се за страх,
а змийска кожа – за късмет 😊
© Todos los derechos reservados