Стрелките ще отмерват час
и само в полукръг ще се въртят,
a този час ще бъде нашта вечност…
И онзи миг, мигът навярно, който ни дели!
Едва ли този миг обаче
ще е утеха за ставалото между нас…
И дойде ли, ще бъда безутешна…
Дори да знам, че винаги ще бъдеш Ти!
Стрелките ще застинат –
ще чакат, ще отмерват времето в обратен ред.
И все така, безгрижно часовете
ще мързелуват и ще нехаят - само миг…
Животът ни безгрижно ще витае
и ще се лута между истина и суета.
… Но свърши ли Началото, то Края
отново ще започва… с топлина.
© Нели Todos los derechos reservados