30.07.2007 г., 23:06 ч.

Стрелките 

  Поезия
480 0 0

Стрелките ще отмерват час

и само в полукръг ще се въртят,

a този час ще бъде нашта вечност…

И онзи миг, мигът навярно, който ни дели!

 

Едва ли този миг обаче

 ще е утеха за ставалото между нас…

И дойде ли, ще бъда безутешна…

Дори да знам, че винаги ще бъдеш Ти!

 

Стрелките ще застинат –

ще чакат, ще отмерват времето в обратен ред.

И все така, безгрижно часовете

ще мързелуват и ще нехаят - само миг…

 

Животът ни безгрижно ще витае

и  ще се лута между истина и суета.

… Но свърши ли Началото, то Края

отново ще започва… с топлина.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??