12 nov 2008, 19:14

Студ 

  Poesía
552 0 0
Тъжна мисъл мозъка прояжда,
лутайки се сам във себе си,
красотата и - неудавената жажда,
него обаче ще обсеби.

Копнение към угасналата вече светлина,
погубено желание одвъд очертанията на мечтите,
вледенен от студ сред чужда топлина,
животът е тъжен кукловод на съдбите.

© Евгени Евгениев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??