12.11.2008 г., 19:14 ч.

Студ 

  Поезия
549 0 0
Тъжна мисъл мозъка прояжда,
лутайки се сам във себе си,
красотата и - неудавената жажда,
него обаче ще обсеби.

Копнение към угасналата вече светлина,
погубено желание одвъд очертанията на мечтите,
вледенен от студ сред чужда топлина,
животът е тъжен кукловод на съдбите.

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??