23 jul 2009, 21:32

Студ 

  Poesía » De amor
560 0 1

Пречупиха се думите ти

през призмата на истината - истински,

събудени - лъжите ти,

превърнаха се в зверове същински.

 

Замръзна и сълзата,

що спеше тихо във окото ти,

избяга на съня душата -

мълвяща само шепоти.

 

А устните ти: тъй останаха -

изправени, като черта и млъкнали,

очите ми припламнали въстанаха,

от чувството за нищото замръкнали!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??