Бях съпруг, баща и мъж
с жена, деца и къща.
Но съдбата не веднъж
във дните се обръща.
Днес съм дядо и съпруг
във дните с малка крачка.
И не искам да съм друг,
предсказано от врачка.
С мен обаче ходи внук
и тъпчем по росата.
Аз - един затихващ звук,
а той - звезда в косата.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Аз - един затихващ звук,
а той - звезда в косата."
много красиво...как преходното пази безкрая поздравления!