Събудих се. А бях море в съня си,
бурно, неспокойно.
И в него ти - самотен остров.
Сънувах ли? Бях тъмното небе.
И буреносно. Насред небето
ти бе пътят ми към светлина...
И още.
Сънувах, че съм тъжната луна,
която през прозореца ти
тайно се промъква...
И ляга в твоето легло...
Събудих се.
Нима ми е студено още?!
© Нели Todos los derechos reservados
Добро утро!