13.10.2009 г., 13:25 ч.

Събудих се 

  Поезия » Друга
549 0 6

Събудих се. А бях море в съня си,

бурно, неспокойно.

И в него ти - самотен остров.

 

Сънувах ли? Бях тъмното небе.

И буреносно. Насред небето

ти бе пътят ми към светлина...

 

И още.

 

Сънувах, че съм тъжната луна,

която през прозореца ти

тайно се промъква...

 

И ляга в твоето легло...

Събудих се.

Нима ми е студено още?!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??