10 feb 2011, 19:53

Сълзи от празнота 

  Poesía » De amor
574 0 0

Кристалните следи от моите сълзи

ще са твоят път към мен в нощта.

Следи, отразяващи страха,

сълзи, пронизващи дори и леда

в най-студените и дребнави души.


Сълзи от празнота.

Сълзи, посветени на греха,

донесъл надежда за светлина,

но бързо погребана...

... след края на нощта!

© Таня Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??