Кристалните следи от моите сълзи
ще са твоят път към мен в нощта.
Следи, отразяващи страха,
сълзи, пронизващи дори и леда
в най-студените и дребнави души.
Сълзи от празнота.
Сълзи, посветени на греха,
донесъл надежда за светлина,
но бързо погребана...
... след края на нощта!
© Таня Михайлова Всички права запазени