Съм
* на Ана(бел)хид
корен съм – сух крив чепат-
взеха ми клоните и стъблото
вярвах че с тях ще умрат
мислите за доброто и злото
спъвам неволно земните твари
с твърдите жили на своята орис
някой ден някой човек по-сърцат
поразсърден дано ме подпали
и какво от това че ще светя
по неволя потъвайки в мрака
тананикайки своя куплет
моите птици- уви!- отлетяха
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados