18 mar 2014, 22:31

Съмнения 

  Poesía
552 0 6


Съмненията пак вечерят с хапки от Любов,
виното е толкова горчиво…
Продаден ли ще е последният ù зов,
шептящ за нежност... за една единствена усмивка?…

Студени ли ще бъдат сънищата от роса
и колко време още Тя ще чака?…
Студена е и лятната трева, завила радостта
в сърцето си, но никога не плаче…

Автор: Моника Стойчева
03.03.2014 г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??