Сънувах тихи стъпки.
И глас на сънени треви,
които си хортуваха със вятъра.
Сънувах две разплакани очи.
И песен на щурци,
които се надпяваха със тишината.
Сънувах две ръце,
и непринудена прегръдка,
сключена във форма на дъга.
Сънувах две следи.
Пронизана любов,
и чувство за вина.
Сънувах две сърца.
Изгубени мечти,
намерена любов...
© Нели Todos los derechos reservados