19.03.2009 г., 9:29 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
817 0 9

 

Сънувах тихи стъпки.

И глас на сънени треви,

които си хортуваха със вятъра.

 

Сънувах две разплакани очи.

И песен на щурци,

които се надпяваха със тишината.

 

Сънувах две ръце,

и непринудена  прегръдка,

сключена във форма на дъга.

 

Сънувах две следи.

Пронизана любов,

и  чувство за вина.

 

Сънувах две сърца.

Изгубени мечти,

намерена любов...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??