24 ene 2007, 1:27

Сънувам 

  Poesía
516 0 1
Сънувам - приказна, красива гора,
в която сме аз, ти и любовта.
Мечтая да е завинаги така,
но как да прогоним реалността?

Копнея за твоята нежност и страст,
всяка сутрин, всеки час.
Докосвам душата ти с усмивка на уста,
а устните шепнат: "Обичам те все по-силно аз!"

Не е ли като приказка, кажи?!
Не е ли роман без край
тази наша любов - единствена неповторима?!
Нека е такава до края на дните/ни/.
21.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??