15 ago 2012, 9:56

Сънувам или съм будна... 

  Poesía » Otra
524 0 0

Картина една виждам сега...

Май на сън ми прилича...

На брега на морето... на камък... Жена...

А нещо във него... така я привлича.

 

Вода, пякък, небе – вълшебно и тихо.

Само Вятърът тихо някому шепне...

Вълните... от тишината се сякаш смутиха...

Всяка внимава мига да не стресне.

 

Задържам дъха, задържам мига...

Прекрасна картина... щастлива... светла и чудна...

Във мен се заражда за нея щриха,

Започвам да чувам стиха...

Остава само въпросът – „Сънувам... или съм будна?"

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??