Живял един стар поет на Стария континент.
Преминал през много сезони,но опазвал
в душата си утрото на изгрева и един момент,
щом слънцето потъва в хоризонта на залеза...
От детството на любовта до дните на зрелостта ,
задавал въпроси,към големите и към себе си:
защо сезоните са само четири?Нима любовта
скита самотна и все решава непознати ребуси?
Бавно в годините;с месеци,дни,часове и наред
с Любовта в живота!Доказал,че сезоните са пет!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Благодаря за поздравите!🙏