Сърцето си разкривено
в ръцете си държах
и исках да го стиснеш
за да престане да тупти.
Реших, на теб го дадох
с плахата надежда то да затупти.
Сега седя без своето сърце
в моите силни мъжки, трепкави ръце
и чакам ти да му дадеш
силата си
то да затупти
02.02.2009 г.
© Асен Todos los derechos reservados