29 feb 2012, 10:33

Със тебе няма да остана 

  Poesía » De amor
353 0 0

        Със тебе  няма да остана

 

Не искам и не мога да остана...

Аз тръгвам вече 

и ще си вървя!

Ти  във  сърцето ми

 прободе рана 

и чужди знамена

 пред мен развя...

 

Не можеш ли ти
 просто да обичаш?!

Защо ти  кривна

  в моя път?

Но  пак като крадец

  във мен надничаш...

Заблудите ти 

 няма да ме спрат!

 

Какво от туй,

 че лудо те обичах!

Че вярвах в тебе, 

като в никой друг...

Като наивник

подир тебе тичах...

Но съм останал

 в сянката на друг!...

 

Не се прави, 

че  нищо не разбираш!

Нима не чувстваш

 своя собствен грях!?

Ти  още искаш

 да ме окупираш...

Аз дребните ти  трикове 

 разбрах!...

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??