Същата предсмъртна песен.
Мирисът на сладострастна есен
и на златни гниещи листа,
шепнат ми на изгрева вестта.
Същият забравен свят
и избелелият отдавна цвят
на картината, която все руша
в черната си лепкава душа.
© Безделник Todos los derechos reservados