8.04.2010 г., 22:10 ч.

Същината 

  Поезия » Друга
675 0 0

 

 

Същата предсмъртна песен.

Мирисът на сладострастна есен

и на златни гниещи листа,

шепнат ми на изгрева вестта.

 

Същият забравен свят

и избелелият отдавна цвят

на картината, която все руша

в черната си лепкава душа.

© Безделник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??