14 may 2013, 15:13

Съвет към мъжете 

  Poesía » Filosófica
349 0 1

Искате ли

да не ви са толкоз тъжни дните,

лягайте

и ставайте с любовта си към жените.

 

Че жената

не е страшна, щом ви тя напада.

Тя е страшна,

щом в живота с изненада пада.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??