14.05.2013 г., 15:13 ч.

Съвет към мъжете 

  Поезия » Философска
348 0 1

Искате ли

да не ви са толкоз тъжни дните,

лягайте

и ставайте с любовта си към жените.

 

Че жената

не е страшна, щом ви тя напада.

Тя е страшна,

щом в живота с изненада пада.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??