30 may 2013, 1:33

Съвършенство 

  Poesía » De amor
526 0 2

Изтъкана от красиви моменти,

хвърлила косите си в зора,

ако тя, ако само ме погледне - 

кълна се - ще забравя аз света.

 

Най-доброто е вътре в нея,

усилва всеки ритъм, всеки дъх

и ако само, ако само оцелея,

ще прокапе слънчев дъжд.

 

От моментите на красива полуда,

от нейните, от моите моменти…

тя е най-красива, тя е чудо -

омекват и на водопада коленете...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??