29 sept 2015, 21:43

Тайна приказка 

  Poesía » Otra
388 2 3

Далече от очите на града,

скрита в старата гора,

една принцеса пак танцува -

миналото си сънува.

 

Съблякла черните си дрехи.

Облякла белите доспехи.

И нея светъл лъч огрява,

щом душата ù запява.

 

Боса по килима стъпва,

всяка пъпчица разпъпва,

а сенките крещят в затвора,

зоват за помощ пак Пандора.

 

Една принцеса тържествува,

за нея утрото не съществува.

Е.И.

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??