10 may 2008, 9:56

Такъв да те запомня 

  Poesía
830 0 21

Ти все си същият - такъв ще те запомня,
усмихнат, малко тъжен, колеблив.
Оставил празнотата на живота си,
обърнал гръб на всичките злини.

В очите ти - онази скрита светлинка,
която крил си толкова наивно,
и мъничка трапчинка - суета,
за  любовта - омайно биле.

Ръцете ти отново са горещи,
и трепетно докосваш всеки миг със тях,
по устните - загадъчно трепти
eдна усмивка лека...

Ти все си същият - такъв след време
искам да те видя, но малко по-щастлив!
И нека във сърцето ти пътеката остане
истинска - и рози, не бодли, по нея да растат!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??