Тази музика гради цветя в стена,
измислена и тъй грижливо построена.
Издигната, съборена и нежно
тъй грижливо построена,
дадена на теб и мен,
с особените лични, страшни, тъй уплашени
на никого не дадени прекрасни, обичани мечти.
Помни за тях и ми дари с любов,
тъй нежните за мен мечти!
© Асен Todos los derechos reservados